fbpx

Geef mij 60 minuten per dag…
En in 4 avonden laat ik je zien 

Hoe jij je liefdesleven transformeert en verandert in een relatie waar jij naar verlangt

(Juist als ’t momenteel niet wil lukken in de liefde)

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Klaar voor een liefdevolle
en gelijkwaardige relatie?

De 'Vind Je Ware Liefde'
Challenge laat jou stap voor stap zien

Hoe je je liefdespatroon doorbreekt...
En een gelukkige, gezonde en gelijkwaardige relatie aantrekt!

Dit is wat je elke dag gaat leren tijdens de
'Vind Je Ware Liefde' Challenge

Dag 1 - Je liefdespatroon begrijpen & herkennen

We verspillen geen tijd! We beginnen de challenge door te ontdekken waarom je steeds dezelfde soort relaties en mannen aantrekt en hoe je dit patroon doorbreekt!

Je ontdekt vandaag…

Dag 2 - Grenzen stellen & gezonde verbindingen opbouwen

Wil je weten hoe je een gezonde, gelijkwaardige en volwassen relatie kunt opbouwen en onderhouden? Op dag drie helpen we je bij het stellen van grenzen en het creëren van een gezonde verbinding met je toekomstige partner.

Je ontdekt vandaag…

Dag 3 - Je innerlijk kind & liefde verwelkomen in je leven

Hoe trek je de juiste partner aan en straal je de energie uit die een liefdevolle, gezonde relatie bevordert? Op de derde dag ontdek hoe je liefde gaat aantrekken en volledig kunt vertrouwen op je innerlijke aantrekkingskracht.

Je ontdekt vandaag…

Dag 4 - Hoe je jouw Liefdesblauwdruk herkent en heelt

Op dag vier steken we de eindstreep over en nemen we concrete stappen om liefde in je leven te verwelkomen en te omarmen aan de hand van de methodieken uit Liefdesblauwdruk Methode©

Je zult vandaag leren…

Timetable

Maandag t/m donderdag

Live Challenge vanaf 20:00 tot ongeveer 21:00 (de 4e training duurt langer)

Replay tot Zondagavond

Tot zondag 21:00 kun je alles op je gemak terugkijken

Waar wacht je nog op?!

Dit is letterlijk het BESTE moment om je liefdesleven te transformeren
en de gelukkige, gezonde relatie te vinden die je altijd al wilde!

*Maximaal 250 deelnemers

Klaar om je liefdesleven in slechts 4 dagen te transformeren?

Wat je kunt verwachten van de
'Vind Je Ware Liefde' Challenge

Voor de challenge

Na de challenge
weet je

Deze vrouwen gingen je voor

Blijf doen wat je doet. Echt een super training, ik zou het iedereen aanraden. Het is fijn om naar je te luisteren, je praat helder, je weet de aandacht te behouden en de content is ook nog eens super interessant. Het werken met het werkboek is ook top. Ik heb dit wel eerder geprobeerd maar hield het meestal maar 1 dag vol. Nu toch alle vier de dagen gekeken en het werkboek ingevuld.
Marion
42 jaar
Ik wil je ook persoonlijk nog bedanken, want deze online trainingen hebben binnen die paar dagen al heel veel betekend voor mij; naast de inzichten en het aanbod, zag ik in dat de verhouding met een man die ik nu heb, super toxic was. Ik heb hem woensdag gedag gezegd en voor mezelf gekozen, het klopte allemaal... het leidde nergens toe, en ik liet het gebeuren!
Agnes
36 jaar
Ik wil je hartelijk danken voor de fijne trainingen van de afgelopen dagen, ik heb er heel veel van geleerd en een nog beter zicht gekregen op mijn innerlijke kindstukken die ik moet helen en wat voor impact dit nu nog heeft. Ik vond de werkboeken heel fijn om dingen op een rijtje te zetten en tot inzichten te komen. Echt ontzettend dankbaar dat je deze trainingen gegeven hebt!
Bonny
33 jaar

Over Myra

Mijn naam is Myra en ik ben de #1 Liefdesexpert van de Benelux. Na zelf jarenlang in liefdesdrama te hebben gezeten, ging de knop om en heb ik mijn liefdespijn volledig getransformeerd naar intens gelukkig zijn. Ik heb de ware liefde gevonden en ben me toe gaan wijden aan het helpen van andere vrouwen hetzelfde te bereiken. 

Ik ben multidisciplinair Coach & Therapeut en beheers technieken zoals hypno- en regressietherapie, systemisch werken, EMDR, innerlijk kindwerk, delenwerk en mindfulness. Ik heb een holistische kijk en werk met energie. Jouw lichaam bestaat immers uit energie. Na jarenlange studie in de liefde, heb ik de unieke Liefdsesblauwdruk Methode© ontwikkeld, waar al honderden vrouwen doorheen zijn gegaan. 

Ik weet uit ervaring hoe het is om te staan waar jij nu staat. Inmiddels heb ik mijn leven volledig omgedraaid en het is mijn missie om voor jou hetzelfde te realiseren! 

FAQ

De meest gestelde vragen op een rijtje

Ja! De ‘Liefdesblauwdruk Methode’ is ontworpen om je te helpen je liefdesleven te transformeren, ongeacht je huidige situatie. Je leert waardevolle inzichten en vaardigheden die je kunnen helpen je huidige relatie te verbeteren of je voor te bereiden op een nieuwe, gezonde relatie.

De Challenge duurt 4 dagen, met een bonusdag na de challenge. Je moet ongeveer 60 – 90 minuten per dag investeren om de live trainingen te volgen en de oefeningen te doen. Deze investering in jezelf en je liefdesleven is het meer dan waard!

Na het voltooien van de Challenge, heb je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in de Liefdesblauwdruk Methode© en aanvullende coaching en ondersteuning te ontvangen

Ja, tijdens de 4e training (die zowel op donderdag als vrijdag gegeven wordt) kun je live je vragen aa mij stellen. Ik blijf tijdens deze training zitten tot dat ik al je vragen beantwoord heb. 

Jazeker, deze challenge is 100% gratis. Tijdens de 4e training zullen we je een (spectaculair) aanbod doen wanneer je verder wilt gaan met het traject. Wil je dat niet, dan hopen we dat je ontzettend veel uit deze 4 gratis dagen hebt gehaald (en we beloven je dat dat zo is!)

Ervaringen van anderen

Gratis Meedoen?

Click op onderstaande button en schrijf je gratis in voor
‘je ware liefde’ Challenge.

Schrijf je nu
gratis in!